Verkkouutiset

Keijo Jaatinen on valintasi, kun haluat kiireetöntä työelämää – kohti yksipäiväistä työviikkoa

Yrittäjien kampanjassa tuttu mainoshahmo pyrkii kunnanvaltuustoon.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen Yrittäjien kuntavaalipanostuksessa esiintyy yrittäjien mainoskampanjoista jo tuttu Keijo Jaatinen (Kummelin Heikki Silvennoinen), joka nyt tahtoo kuntapäättäjäksi.

Keijo Jaatinen on aiemmin nähty yrittäjien mainoksissa jääkiekkovalmentajana toteamassa pelaajille, ettei pidä suotta riehua, koska tulee hiki ja vehkeet rupeavat haisemaan. Hän sanoi itselleen riittävän harjoitukset kerran kuussa.

Rallikisassa hän kartanlukijana määräsi kesken kilpailun kahvi- ja pullatauon valitellen jatkuvaa kiirettä ja tulosvaatimuksia.

Nyt Jaatinen kertoo kuntafilosofiansa.

– Hei. Kuten tiedetään, sähkö tulee töpselistä ja hyvinvointi kunnan kirstusta. Näin se tulee olemaan jatkossakin, kun äänestät minua.

– Hei. Kuntapolitiikassakin on hyvä muistaa, että jos liikaa yrittää, tulee hiki ja paha mieli. Siksi olenkin sinun ehdokkaasi.

Hänen yleismainoksessaan todetaan, että ”sitoutumaton Jaatinen on valintasi, kun haluat hyvinvointia, enemmän vapaa-aikaa ja kiireetöntä työelämää. Kohti yksipäiväistä työviikkoa – Keijon siivellä”.

– Kunnanvaltuutettuna näkisin, että nostetaan Suomi nousuun vapaapäivä kerrallaan. Aloitetaan purkamaan torstaista. Äänestä meikäläistä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)