Keijo Jaatinen on valintasi, kun haluat kiireetöntä työelämää - kohti yksipäiväistä työviikkoa

Yrittäjien kampanjassa tuttu mainoshahmo pyrkii kunnanvaltuustoon.

  • Keijo Jaatinen valtuustoon.

Suomen Yrittäjien kuntavaalipanostuksessa esiintyy yrittäjien mainoskampanjoista jo tuttu Keijo Jaatinen (Kummelin Heikki Silvennoinen), joka nyt tahtoo kuntapäättäjäksi.

Keijo Jaatinen on aiemmin nähty yrittäjien mainoksissa jääkiekkovalmentajana toteamassa pelaajille, ettei pidä suotta riehua, koska tulee hiki ja vehkeet rupeavat haisemaan. Hän sanoi itselleen riittävän harjoitukset kerran kuussa.

Rallikisassa hän kartanlukijana määräsi kesken kilpailun kahvi- ja pullatauon valitellen jatkuvaa kiirettä ja tulosvaatimuksia.

Nyt Jaatinen kertoo kuntafilosofiansa.

– Hei. Kuten tiedetään, sähkö tulee töpselistä ja hyvinvointi kunnan kirstusta. Näin se tulee olemaan jatkossakin, kun äänestät minua.

– Hei. Kuntapolitiikassakin on hyvä muistaa, että jos liikaa yrittää, tulee hiki ja paha mieli. Siksi olenkin sinun ehdokkaasi.

Hänen yleismainoksessaan todetaan, että "sitoutumaton Jaatinen on valintasi, kun haluat hyvinvointia, enemmän vapaa-aikaa ja kiireetöntä työelämää. Kohti yksipäiväistä työviikkoa - Keijon siivellä".

– Kunnanvaltuutettuna näkisin, että nostetaan Suomi nousuun vapaapäivä kerrallaan. Aloitetaan purkamaan torstaista. Äänestä meikäläistä.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.