Verkkouutiset

”Suomalaisten suosikki jo nyt” – Jenni Haukion kirjaa painettu 55 000 kappaletta

Presidentin puolison kokoama runoantologia on kirjamarkkinoiden suuryllättäjä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukion kokoama runoantologia Katso pohjoista taivasta jatkaa myyntimenestyksenä. Teosta on Otavan mukaan painettu nyt yli 55 000 kappaletta.

Katso pohjoista taivasta ilmestyi huhtikuun alussa. Runokirja oli Suomen myydyimpien kirjojen ykkönen niin huhti- kuin toukokuussakin.

Kirjaan on koottu 12 osassa 367 suomalaista runoa 160 eri runoilijalta. Kustantaja Otavalla katsotaan kirjan suhteen tulevaisuuteenkin.

Katso pohjoista taivasta -runoantologia on noussut suomalaisen suosikiksi jo nyt ja kirjan menestys jatkuu varmasti, ei pelkästään tänä vuonna, vaan myös tulevina vuosina, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kirsi Tähjänjoki Otavalta toteaa.

Vuoden 2016 myydyin kotimainen kaunokirja oli Ilkka Remeksen Kiirastuli, jota myytiin 55 600 kappaletta.

Sauli Niinistön kirjaa Viiden vuoden yksinäisyys (Teos) myytiin jo ilmestymisvuonnaan 2005 noin 25 000 kappaletta. Niinistön toista kirjaa Hiljaisten historia (Teos) myytiin sen ilmestymisvuonna 2007 noin 29 000 kappaletta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)