Verkkouutiset

Sdp:n Sanna Marinilta vaaditaan keskustasta anteeksipyyntöä ”törkeyksistään” Juha Sipilälle

Keskustalaiset muistelevat pääministeristä Terrafame-kohussa sanottua.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä kirjoittaa Facebookissa oikeusasiamiehen päätöksestä, jonka mukaan pääministeri Juha Sipilä ei ollut esteellinen Terrafameen liittyvässä päätöksenteossa.

– Toivottavasti pääministerin jo syylliseksi julistaneet tahot ymmärtävät olla pahoillaan. Erityisesti toivon, että SDP:n Sanna Marin ymmärtäisi pyytää törkeyksiään anteeksi, Mikko Kärnä toteaa.

Kansanedustaja Sanna Marin (sd.) muun muassa totesi Twitterissä 10.1.2017, että ”päivä päivältä näyttää enemmän siltä, ettei Sipilä ole politiikassa edistämässä isänmaan vaan lähipiirinsä etua”. Aiemmin Marin totesi muun muassa, että ”valtaapitävien tiedotusvälineisiin kohdistama sensuuri ja painostus on vakava kysymys. Asia on selvitettävä perin juurin”.

Keskustan kansanedustaja Hannakaisa Heikkinen twiittasi oikeusasiamiehen päätöksen jälkeen tekstin ”Kiitos, kun jaksoit mediahelvetin @juhasipila!”.

Juha Sipilän oman Twitter-kommentin mukaan ”Oikeusasiamiehen päätös oli yksiselitteisen selkeä. Vastasi myös omaa käsitystäni. Minulla ei ole asiaan lisättävää”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)