Verkkouutiset

Ilkka Kanerva kansliapäällikkönimityksen yllätyskäänteestä: ”Erittäin aiheellista”

Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanervan (kok.) mielestä hallituksen on syytä pohtia rauhassa, mikä tässä on viisasta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Eduskunnan puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Ilkka Kanerva (kok.) on tyytyväinen, että puolustusministeriön kansliapäällikkönimitys jätettiin tänään pöydälle valtioneuvoston istunnossa.

– Minusta on erittäin aiheellista, että se on tänään jätetty pöydälle, koska asiasta vallitsee suuri hämmennys. Hallituksen pitäisi katsoa asiaa paineettomissa olosuhteissa ja pohtia, mikä tässä loppujen lopuksi on viisasta, Kanerva kommentoi asiaa Verkkouutisille.

Kanerva sanoo pitäneensä itsestään selvänä, että puolustusministeriön nykyinen kansliapäällikkö Arto Räty voisi jatkaa tehtävässään. Puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.) oli kuitenkin esittämässä seuraavalle viisivuotiskaudelle puolustusministeriön resurssipoliittisen osaston päällikköä Jukka Juustia.

Asia on herättänyt kummastusta hallituskumppaneissa.

– Olen seurannut Rädyn toimintaa varsin pitkään ja tiedän myöskin hänen nauttimansa arvostuksen niin idässä kuin lännessäkin, hänen asiantuntemukseensa perustuen, Kanerva jatkaa.

Kanerva korostaa vielä, että on ”harvinaista, että Suomessa on näin vahvaa kansainvälistä arvostusta nauttiva toimija tällaisella alalla”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)