Verkkouutiset

Ay-aktiivi Ylelle: Porvarihallitus aiheuttaisi lakkoilua

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:n hallituksessa ja SAK:n valtuustossa istuva Tommi Raunela (sd.) arvioi Ylen uutisten mukaan, että porvarihallitus johtaisi lakkoiluun.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tommi Raunelan mukaan SDP:n jääminen hallituksen ulkopuolelle ja puhtaan porvarillisen hallituksen perustaminen johtaisi lakkoilun merkittävään kasvuun. Hän kertoi kantansa Yle Satakunnan ja Satakunnan Kansan vaalitentissä perjantai-iltana.

Raunelan mukaan porvarillisen hallituksen linja johtaisi työntekijöiden aseman heikentämisyrityksiin ja siten väistämättä myös lakkoilun lisääntymiseen.

Tilaisuudessa kokoomuslaiset ja keskustalaiset hämmästelivät, miten SDP:n ja SAK:n edustaja voi jo ennen hallituksen muodostamista nostaa esille lakkoilun lisääntymisen mahdollisuuden.

Tommi Raunela on ehdoilla eduskuntavaaleissa, ja hänen takanaan on Ylen mukaan runsaasti ay-liikkeen järjestöväkeä ja rahaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)