Verkkouutiset

Insinööriliitto jatkaa keskusjärjestöhankkeessa

Insinööriliiton edustajakokous antoi liiton hallitukselle selkeän mandaatin jatkaa uuden keskusjärjestön selvittämistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Päätös syntyi vilkkaan keskustelun ja muutaman äänestyksen jälkeen Lappeenrannassa pidetyssä kokouksessa.

Puheenjohtaja Pertti Porokari toivoo, että edustajakokouksen jälkeen tilanne tasaantuu ja Insinööriliitto on yksissä tuumin selvittämässä hankkeen järkevyyttä.

Tampereen Insinöörit esitti, että Insinööriliitto vetäytyy hankkeesta kokonaan ja jatkaa vaikuttamista ja yhteistyötä Akavassa ja akavalaisten liittojen kanssa, erityisesti YTN-liittojen kanssa.

Tampereen Insinöörien esitys kaatui äänestyksessä numeroin 45–24. Tämä tarkoittaa, että Insinööriliitto jatkaa keskusjärjestöhankkeen selvittämistä. Porokarin mukaan äänestystulos antaa liiton johdolle vahvan selkänojan.

– Äänestysnumerot ovat tältä osin selkeät. Liitto on keskusjärjestöhankkeen selvityksessä mukana. Totta kai asiaa käsitellään jatkossa niin hallituksessa kuin edustajakokouksessakin, mutta nyt saamme keskittyä itse hankkeen sisältöön, hän sanoo.

Edustajakokous ei käsitellyt hallituksen jäsenen luottamusta lainkaan. Hyväksyessään kokouksen esityslistaa kokouksen enemmistö päättyi kannalle, että hallituksen kokoonpanoa ei ole syytä käsitellä vain puoli vuotta ennen varsinaista valintakokousta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)