Verkkouutiset

Ilmarinen: Yrityksille kertyisi säästöjä työhyvinvointia kehittämällä

Vakuutusyhtiö Ilmarisessa arvioidaan, että yksittäisessä yrityksessä voidaan saada jopa puolen miljoonan euron säästöt vuodessa johtamalla työhyvinvointia tehokkaasti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ilmarisen työhyvinvointijohtaja Kati Huoposen mielestä työhyvinvoinnin tulisi olla keskeinen osa yrityksen strategiaa ja johtamista.

Työhyvinvoinnin kehittämiselle pitää hänen mukaansa olla selkeät mittarit, joita myös seurataan. Mittareina voivat olla esimerkiksi yrityksen sairauspoissaolot, työtyytyväisyys tai työeläkemaksuun vaikuttava maksuluokka.

– Parhaimmissa yrityksissä on sairauspoissaoloja pystytty vähentämään kolmanneksella, työtyytyväisyys on parantunut ja uusien työkyvyttömyyseläkkeiden määrä on huomattavasti vähentynyt, Huoponen kirjoittaa Ilmarisen blogissa.

Ilmarinen toteutti viime vuonna työhyvinvoinnin kehittämistä tukevia yhteistyöhankkeita asiakkaiden kanssa noin 1 800 kappaletta. Hankkeiden toteutukseen käytettiin noin 10 miljoonaa euroa.

Työhyvinvointitoimintaan käytetty summa oli hieman alle 20 euroa Ilmarisessa vakuutettua työntekijää kohti. Yksittäisessä yrityksessä säästö voi Ilmarisen mukaan olla jopa puoli miljoonaa euroa vuodessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)