Verkkouutiset

Jäätävä, ärsyttävin nykyajan muotisanonta – jätän tämän vain tähän, meneekö tunteisiin?

Miltä nämä vaikuttavat noin niin kuin omasta mielestä?
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vauva.fi-keskustelupalstalla on kerätty jopa satoja muotisanoja tai -sanontoja, joita osa meistä ei enään kestäisi kuulla.

Ketjun aloittajan mielestä tällaisia ilmaisuja ovat ruuhkavuodet, elämäntaparemontti sekä mukavuusalue ja sen kuuluisa ulkopuoli.

Ärsytyksiä ei ole ollut vaikea keksiä:

Lol, nyt hei vähän valoja päälle, kaikki meemikulttuuriin lilttyvä, sinä triggeröidyit, tahtotila, pallo on nyt teillä, ottaa koppi tästä asiasta, voimaantuminen, jätän tämän vain tähän, ketä, se tunne kun, lohturuoka, kotoilu, mennä tunteisiin ja miten meni noin niinku omasta mielestä.

Lisää ärsykkejä:

Haasteellinen, ”en mennyt töihin koska lauantai”, koiruus, viiniä kera puolison, juurikin , däppi, jäätävä, hyytävä, -rumba, someraivo, rouhea, messevä, loppupeleissä, parasta.

Entäpä hyvin sä vedät, jaxuhali, uhkea, komistus, voitko avata tätä, ei jatkoon, kotiutus = ostaminen, kohu-, parhautta ja öky-.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)