Verkkouutiset

Anna-Kaisa Ikonen nimitettiin Kevan hallituksen johtoon

Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen on valittu Kevan hallituksen jäseneksi ja hallituksen puheenjohtajaksi. Kevan valtuuskunnan päätös oli yksimielinen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

”Kiitän lämpimästi saamastani luottamuksesta. Tehtävä on inspiroiva ja merkittävä ja tartun siihen vastuuta tuntien. Keva on hoitanut sijoitustoimintaansa hyvin sekä uudistanut toimintaansa”, Anna-Kaisa Ikonen toteaa Kevan tiedotteessa.

Ikonen on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden tohtori. Ikonen on työskennellyt mm. valtiovarainministeriössä valtiosihteerinä, Tampereen kaupungin apulaispormestarina ja Pirkanmaan ELY-keskuksen kehittämispäällikkönä.

Kevan hallituksen puheenjohtaja vaihtui, koska paikan edellinen haltija Laura Räty (kok.) valittiin kesällä sosiaali- ja terveysministeriksi.

Ikosen mukaan jatkossakin olennaisinta on huolehtia pitkäjänteisesti eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta sekä varmistaa, että organisaatio tukee päätehtävän saavuttamista mahdollisimman hyvin.

Myös Kevan valtuuskunnan puheenjohtaja Harri Jokiranta näki keskeisenä Kevan kehitystöiden jatkamisen. Hänen mukaansa julkinen ja kuntasektori ovat vahvojen muutosten keskellä.

”On välttämätöntä, että Keva vastaa oman perustehtävänsä mukaisesti luotettavasti eläkevarojen hoidosta, eläkkeiden maksusta ja työssä jatkamista tukevasta palveluista”, Jokiranta kommentoi Ikosen valinnan jälkeen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)