Verkkouutiset

HSL lisää lipunmyyjiä lentoaseman rautatieasemalle

Helsingin seudun liikenne HSL lisää lipunmyyntiä lentoaseman rautatieasemalla. Matkustajat ovat valittaneet lippujen hankalaa saatavuutta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

HSL:n myyjät myyvät lippuja lentoaseman rautatieaseman väliaikaisella pääsisäänkäynnillä Tietotiellä maanantaista 3. elokuuta alkaen. Lipunmyyjät ovat paikalla maanantaista sunnuntaihin kello 9–21. Heiltä voi ostaa kertalippuja HSL-alueen liikenteeseen. Maksuvälineiksi kelpaavat maksukortit ja käteinen.

Lisäksi HSL:n lippuautomaatteja sijaitsee lentoaseman matkatavara-auloissa T1, T2A ja T2B sekä molempien terminaalien edustoilla sijaitsevilla bussipysäkeillä, joilta lähtevät maksuttomat bussikuljetukset Lentoaseman rautatieaseman väliaikaiselle sisäänkäynnille.

Automaateista voi ostaa lippuja Helsingin seudun joukkoliikennematkoihin Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Kauniaisissa, Keravalla, Sipoossa ja Kirkkonummella.

Kertalippujen lisäksi automaateista voi myös ostaa vuorokausilippuja ja ladata matkakortteja. Maksuvälineinä käyvät sirulliset maksukortit ja käteinen.

Matkakortteja voi ladata myös lentoaseman R-kioskeissa, kakkosterminaalin matkailuneuvonnassa ja Alepassa. R-kioskit ja matkailuneuvonta myyvät myös HSL:n vuorokausilippuja, jotka oikeuttavat rajattomiin matkoihin 1–7 vuorokaudeksi, sekä kahden tunnin lippuja.

HSL:n kertalippuja voi ostaa myös VR:n lippuautomaateista, joita sijaitsee matkatavara-aulojen lisäksi rautatieaseman asemalaiturilla. Ne myyvät lippuja myös minne tahansa päin Suomea suuntautuville junamatkoille. VR:n automaateissa maksuvälineenä käyvät vain sirulliset maksukortit.

Junassa lippuja voi ostaa konduktööriltä junan lipunmyyntiosastossa.

HSL:n lippuautomaatteja on myöhemmässä vaiheessa tarkoitus asentaa myös Helsinki-Vantaan lentoaseman rautatieaseman yhdyskäytäville.

Suora yhteys terminaalirakennuksesta rautatieasemalle valmistuu loka- ja marraskuun vaihteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)