Verkkouutiset

Oikeusministeri haluaa naisille enemmän tietoa vapaaehtoisesta asepalveluksesta

Oikeusministeri, RKP:n varapuheenjohtaja Anna-Maja Henrikssonin mielestä olisi hyvä, että naisille annettaisiin enemmän tietoa vapaaehtoisen asepalveluksen suorittamisen mahdollisuudesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Mielestäni olisi hyvä, että kaikkiin 19 vuotta täyttäneisiin naisiin oltaisiin yhteydessä ja heille annettaisiin tietoa vapaaehtoisen asepalveluksen mahdollisuudesta. Uskon, että tämä voisi lisätä naisten kiinnostusta suorittaa asepalvelus, sanoi Anna-Maja Henriksson sunnuntaina Vaasassa.

Henriksson totesi, että viimeaikainen ulko- ja turvallisuuspoliittinen kehitys osoittaa, että Suomella tulee tulevaisuudessakin olla uskottava maanpuolustuskyky ja maanpuolustustahto on pidettävä korkealla.

– Maanpuolustuksemme tulee edelleenkin perustua yleiseen asevelvollisuuteen. On myös ilman muuta selvää, että yhteistyötä on hyvä kehittää Ruotsin kanssa ja että avoin keskustelu myös Natosta ja sen mahdollisesta jäsenyydestä on tervetullut, Henriksson sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)