Verkkouutiset

Helsingin Vuosaareen perustetaan rakkauden metsä

Kaupunki järjestää tapahtuman rakkauden metsän istuttamiseksi loppukeväällä 2018.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Rakkauden metsä istutetaan Vuosaaren liikuntapuiston länsireunalle. Paikka sijaitsee lähellä Porslahdentietä ja on hyvin saavutettavissa.

Rakkauden metsä sai alkunsa kaupunginvaltuutettu Leo Straniuksen (vihr.) aloitteesta. Aloitteessa perusteltiin rakkauden metsää sillä, että eri puolilla maailmaa on rakkauden siltoja, joihin rakastavaiset voivat käydä lukitsemassa lukon elinikäisen rakkauden symbolina.

”Luonto ja metsä on suomalaisille tärkeä. Olisi upeaa, jos Suomessa ja Helsingissä rakkautta voisi tunnustaa ja osoittaa lukkojen ja siltojen lisäksi myös istuttamalla puun”, aloitteessa esitettiin.

Helsingin kaupunginhallitus on tänään päättänyt esittää kaupunginvaltuustolle, että rakkauden metsä olisi pienialainen puistometsä, joka koostuu erilaisista lehtipuulajeista ja isoista, puumaisiksi kasvavista pensaista. Tarkempi suunnitelma tehdään syksyn ja talven 2017–2018 aikana.

Kaupunki järjestää tapahtuman rakkauden metsän istuttamiseksi loppukeväällä 2018. Istuttamisen tekevät tapahtumaan osallistuvat pariskunnat kaupungin asiantuntijoiden opastamina paikkaan soveltuvilla puu- ja pensaslajeilla, jotka kaupunki tilaa. Jatkossa kaupunki hoitaa rakkauden metsää osana Vuosaaren liikuntapuistoa, jotta taimien kasvu varmistetaan.

Jos rakkauden metsän istutustapahtuma saa suosiota ja helsinkiläiset haluavat niitä muuallekin kaupunkiin, kaupunki ryhtyy selvittämään mahdollisuuksia laajentaa Vuosaaren rakkauden metsän aluetta tai käynnistää työn uusien paikkojen löytämiseksi eri puolilta Helsinkiä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)