Pormestarimalli jäi taas pöydälle Helsingissä

Helsingin kaupunginhallitus jätti toistamiseen pöydälle ehdotuksen, jonka mukaan kaupunki siirtyy pormestarimalliin vuoden 2017 kuntavaalien jälkeen

  • LKS 20160208 - Helsingin kaupungintalo keskiviikkona 8. lokakuuta 2014. Helsingin vuoden 2015 talousarvioehdotus esiteltiin tiedotustilaisuudessa keskiviikkona. LEHTIKUVA / SAMI HALINEN

    Helsingin kaupungintalo

    ()

Helsingin kaupunginhallitus jätti toistamiseen pöydälle ehdotuksen, jonka mukaan kaupunki siirtyy pormestarimalliin vuoden 2017 kuntavaalien jälkeen. Esitykseen sisältyy myös siirtyminen toimialamalliin.

Seuraavan kerran kaupunginhallitus käsittelee asiaa ensi maanantaina, kerrotaan Helsingin kaupunginkanslian tiedotteessa.

Kaupunginhallitus hyväksyi äänin 10–5 muutoksia ehdotukseen lausunnoksi esitykseen ulkomaalaislain muuttamisesta.

Lausunnossa arvostellaan sitä, että hallituksen esitys asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan varallisuuden perusteella ja estää useimmilta turvapaikanhakijoilta ja myös Suomen kansalaisilta mahdollisuuden perhe-elämään.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.