Verkkouutiset

Kansanedustaja Timo Heinonen kiittelee alemman tieverkon peruskorjausta

Heinonen korostaa erityisesti sitä, että korjausvelkaohjelman myötä myös maaseudun teistä ryhdytään pitämään parempaa huolta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen kertoo olevansa tyytyväinen hallituksen päätökseen valtion alemman tieverkon ja rataverkon peruskorjaamisesta. Päätöksen mukaan hallitus ohjaa pienempien teiden ja siltojen korjaamiseen kolmen seuraavan vuoden aikana yhteensä 600 miljoonaa euroa.

– Liikenneministerinä Paula Risikko (kok) laittoi liikkeelle pitkään kasvaneen tieverkon korjausvelan kiinni kuromisen. Nyt on oikea aika kunnostaa pienempiä teitä ja pitää huolta miljardiluokan kansallisomaisuudesta. Yhteensä 187 tiehanketta ja lisäksi rataverkon parannukset työllistävät näinä vuosina merkittävästi, toteaa Heinonen tiedotteessaan.

Heinonen on tyytyväinen siihen, ettei teiden enää anneta mennä huonompaan kuntoon, vaan maaseudunkin teistä ryhdytään pitämään parempaa huolta.

– Keräämme liikenteeltä vuosittain 7 miljardia euroa erilaisia veroja. On oikein, että tällä rahalla nyt parannetaan myös maaseudun teitä aina valtion sorateitä myöten, hän sanoo.

Liikenne- ja viestintäministeriö julkaisi tieverkon ja rataverkon korjausvelkaohjelman vuosille 2016–2018 perjantaina 5. helmikuuta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)