Verkkouutiset

PS:n Matti Putkonen: Sdp:n Antti Rinteestä on tullut Eero Heinäluoman marionetti

Matti Putkosen kertoman huhun mukaan Sdp:ssa on alkanut aikainen presidenttipeli.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten Matti Putkonen kirjoittaa Nykypäivän haastaja-palstalla otsikolla Kovaa peliä demareissa. Putkonen on itse entinen pitkäaikainen Sdp:n toimija.

– Kaiken takana on kuulemma demarien pitkä mies, ex-puheenjohtaja Eero Heinäluoma. Demareissa on alkanut aikainen presidenttipeli, mikäli huhu pitää paikkansa, Matti Putkonen kirjoittaa.

– Asiaa seuraavat tietävät, että ex-puheenjohtaja Heinäluoma on pitkään nähnyt päiväunia presidenttiydestä. Kaikki tosin tietävät myös, että demarien ainoa toivo tulevissa presidentinvaaleissa olisi ex-puheenjohtaja Jutta Urpilainen.

Puheenjohtaja Antti Rinteen tilanne sekä näyttää Putkosen mukaan huonolta että on sitä.

– Rinteestä on tullut Heinäluoman marionetti, jos pitkän Eeron rooli on ollut alkuunkaan se, mitä lehdet väittävät. Pitkä Eero osaa tämän pelin, Putkonen toteaa.

– Voin kokemuksesta vakuuttaa, että Eero on siinä maailmanmestari. Tein nimittäin aikanaan määrätietoisesti kuusi vuotta hartiavoimin töitä Heinäluoman SDP:n puheenjohtajapestin eteen. Rinteen Antille ei tässä pelissä jää käteen edes loppuun kaluttua luuta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)