Verkkouutiset

Hjallis Harkimo kokoomuksen pj-ehdokkuudesta: Ilmoitan toukokuussa

Harry "Hjallis" Harkimo kertoo harkitsevansa vakavasti kokoomuksen puheenjohtajaehdokkuutta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Harry Harkimo totesi tiistaina eduskunnassa toimittajille, että hän aikoo palata puheenjohtaja-asiaan toukokuussa. Harkimo kertoi harkitsevansa ehdokkuutta vakavasti. Hän totesi, että jos hän ryhtyy johonkin, hän ryhtyy siihen tosissaan.

Aiemmin Harkimo sanoi Verkkouutisille, että ei kommentoi kokoomuksen kenttäjohdon avointa kirjettä, jossa toivottiin työrauhaa kokoomuksen puheenjohtajalle, valtiovarainministeri Alexander Stubbille.

Harry Harkimo kertoi Verkkouutisille jo 10. maaliskuuta 2016 harkitsevansa jossain vaiheessa asettumista ehdolle kokoomuksen puheenjohtajaksi. Hän sanoi tuolloin, ettei ollut vielä miettinyt asiaa.

Harkimon lisäksi kansanedustaja Elina Lepomäki on sanonut Verkkouutisille, ettei sulje pois asettumista puheenjohtajaehdokkaaksi.

Kokoomuksen piirien puheenjohtajat, puolueen varapuheenjohtajat, puoluevaltuuston puheenjohtajisto ja liittojen puheenjohtajat julkaisivat sunnuntaina avoimen kirjeen, jossa vedottiin Alexander Stubbille annettavan työrauhan puolesta.

– Olen kertonut olevani kesäkuussa ehdolla maailman hienoimman kansanliikkeen puheenjohtajaksi ja myös muut ehdokkaat toivotan kisaan tervetulleiksi, Stubb totesi itse maanantaina Facebook-päivityksessään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)