Verkkouutiset

Jussi Halla-aho: Minulla olisi ollut parempaa tekemistä kuin puhua aamupäivä Juha Sipilän ja Petteri Orpon kanssa

Perussuomalaisten puheenjohtaja ihmettelee, miksi ja mistä he viikko sitten puhuivat.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on postannut Facebookiin tästä löytyvän Yle Uutisten jutun eduskunnan väittelystä koskien hallituspohjaa.

Halla-aho nostaa jutusta esiin kohdan ”Petteri Orpo: Vaikka Halla-aho olisi tehnyt kaikkensa todistaakseen meille olevansa sitoutunut hallitusohjelmaan, se ei olisi riittänyt. Se mitä puhuu ei pyyhkiydy pois.”

– Tästä herää kysymys, miksi ja mistä minä, (Petteri) Orpo ja (Juha) Sipilä keskustelimme maanantaiaamupäivän (viikko sitten Kesärannassa). Kyllä minulla olisi ollut parempaakin tekemistä. Minulle annettiin se käsitys, että keskustelemme hallitusyhteistyön jatkumisesta, Jussi Halla-aho kommentoi Facebookissa.

Toisen referaatin Halla-aho tekee jutun tästä kohdasta: ”Ozan Yanar: Soini ja hänen kumppaninsa hyödynsivät rasisteja vuosikaudet. ’Äärisiipi muodostui ongelmaksi vasta kun ministeriaudit olivat karkaamassa käsistä’, Yanar sanoo.”

– Jos vaihdetaan muutama värittynyt sana järkevämpään, Yanar on asian ytimessä, Halla-aho toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)