Verkkouutiset

Suomalaisjohtaja vei hakkerit murtautumaan Pentagoniin

HackerOne-yhtiö auttaa yrityksiä löytämään haavoittuvuuksia järjestelmistään.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain hallitus käynnisti tietoturvaongelmia kartoittavan yhtiön HackerOnen kanssa ohjelman, jonka tarkoituksena oli etsiä haavoittuvaisuuksia Yhdysvaltain puolustusministeriön Pentagonin järjestelmistä.

Ensimmäinen raportti haavoittuvaisuudesta tuli vain 13 minuuttia ohjelman käynnistymisen jälkeen. Kuudessa tunnissa ilmoituksia tuli lähes 200, paljon enemmän kuin puolustusministeriö osasi odottaa. Ohjelman päätyttyä haavoittuvaisuuksia oli löytynyt yhteensä 138 ja 1 400 hakkeria hyväksyttiin mukaan ohjelmaan.

Yhdysvaltain puolustusministeriö on puolustusministeri Ash Carterin johdolla käynnistänyt projektin, jonka tarkoituksena on kehittää uusia keinoja tietoturvallisuuden parantamiseen.

HackerOne-yhtiö auttaa yrityksiä löytämään haavoittuvuuksia järjestelmistään. Yhtiön toimitusjohtaja on suomalainen Mårten Mickos. Startupilla on viitisenkymmentä työntekijää San Franciscossa ja Alankomaissa, mutta varsinaisen työn tekevät freelance-hakkerit ympäri maailman.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)