Verkkouutiset

Ylläpitäjä poliisien väitetyistä rasistiviesteistä: Jutussa ei mainittu, että asiattomuuksiin oli puututtu

Poliisien salaista Facebook-ryhmää koskenut uutinen oli ylläpitäjän mukaan puutteellinen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Nettipoliisi rikoskomisario Marko ”Fobba” Forss julkaisi twitterissä sunnuntaina tarkennuksen omasta roolistaan poliisien Facebook-ryhmässä.

Long Playn artikkeli oli otsikoitu Rasismi rehottaa poliisien salaisessa Facebook-ryhmässä. LP kertoi saaneensa yli sata kuvakaappausta poliisien ryhmästä ja että ”moderaattorit eivät kovin hanakasti ole keskusteluun puuttuneet”.

– En ole hyväksynyt ryhmässä ilmennyttä asiatonta käytöstä, vaikka olinkin pitkään yksi ylläpitäjistä, Marko Forss aloittaa.

Hänen mukaansa ylläpito julkaisi ryhmässä muun muassa tiedotteen, jossa ”jäseniä kehotettiin asialliseen keskusteluun ja muistutettiin jokaista henkilökohtaisesti velvoittavasta virkavastuusta”.

– Asiattomuuksiin on puututtu muutaman kerran myös muutoin. Luultavasti näistä ylläpidon julkisista viesteistä ei ollut toimitettu kuvakaappauksia Long Playlle, koska niistä ei ollut mainintaa jutussa, Forss huomauttaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)