Verkkouutiset

Pääministeri Juha Sipilä asetti eriarvoisuutta käsittelevän työryhmän

Työryhmän tehtävänä on etsiä ratkaisuja eriarvoistumisen pysäyttämiseksi julkisia menoja lisäämättä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pääministeri Juha Sipilä on asettanut työryhmän etsimään ratkaisuja eriarvoistumisen pysäyttämiseksi, valtioneuvosto tiedottaa. Työryhmän tehtävänä on hakea uusia toimintatapoja ja keinoja pitkään jatkuneen yhteiskunnallisen eriytymisen pysäyttämiseksi. Tämä tapahtuu talouden menokehyksen puitteissa ja julkisia menoja lisäämättä.

Työryhmä kiinnittää erityisesti huomiota varhaiskasvatukseen, työ- ja perhe-elämän yhteensovittamiseen, koulutukseen, työn, työttömyyden ja työvoiman ulkopuolella olemisen rajapintoihin, asumiseen, ylivelkaantumiseen ja maahanmuuttoon.

Puheenjohtajana työryhmässä toimii sosiaali- ja terveyspolitiikan professori Juho Saari. Muiksi jäseniksi työryhmään on valittu Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) pääjohtaja Juhani Eskola, Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen, Ajatuspaja e2:n johtaja Karina Jutila, Y-Säätiön toimitusjohtaja Juha Kaakinen ja Me-säätiön toimitusjohtaja Ulla Nord.

Työryhmän toimikausi päättyy 31.3.2018. Työryhmän tulee tehdä esitykset tarvittavien uudistusten suuntaviivoista niin, että niitä voidaan tarkastella valtioneuvoston jatkovalmistelussa loppukeväällä 2018.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)