Verkkouutiset

Euroopan keskustaoikeisto kampanjoi 18-vuotislahjaksi saatavasta Interrail-lipusta

Keskustaoikeistolainen EPP-ryhmä Euroopan parlamentissa on käynnistänyt kampanjan kerätäkseen kannatusta aloitteelleen tarjota ilmainen Interrail-lippu kaikille eurooppalaisille heidän täyttäessä 18 vuotta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Aloitteen on tarkoitus vahvistaa nuorten ihmisten eurooppalaista identiteettiä.

– Kun olin nuori opiskelija, matkustin ensimmäistä kertaa Iso-Britanniaan ja Sisiliaan Interrail-lipulla. Se oli valloittava kokemus. Ensimmäistä kertaa tunsin itseni eurooppalaiseksi, sanoo Euroopan parlamentin suurimman poliittisen ryhmän EPP:n puheenjohtaja Manfred Weber.

– Tahdon kaikkien nuorten eurooppalaisten kokevan myös saman. Tämä tulee motivoimaan heitä tutustumaan Eurooppaan lähemmin, löytämään uusia ystäviä ulkomailta ja luomaan käsityksen siitä, mitä tämä manner oikeasti edustaa, Weber jatkaa.

Hänen mukaansa EU:n komission keskiviikkona julkaisema liikkuvuusaloite on jo positiivinen merkki.

– Pitääksemme yllä tätä hyvää vauhtia, pyydämme Euroopan kansalaisia auttamaan jakamalla heidän eurooppalaisia matkakokemuksiaan käyttämällä tunnistetta #DiscoverEU ja viemällä eteenpäin tätä aloitetta sosiaalisessa mediassa. Tarvitsemme apua kaikilta eurooppalaisilta, jotta tästä tulisi totta, Weber sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)