Verkkouutiset

IS: Venäjän duumassa arvostellaan Suomen USA-sopimusta

Venäläispoliitikot kirjoittavat Suomen "epäystävällisestä askeleesta".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ilta-Sanomat uutisoi Suomen ja USA:n tulevan puolustusasioiden yhteisymmärrysasiakirjan herättämistä reaktioista Venäjällä.

Duuman ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Leonid Kalashnikov sanoo Kommersantissa, että valtion on reagoitava tällaisiin ”Venäjää vastaan suunnattuihin epäystävällisiin askeliin”. Hänen mukaansa ”on olemassa kulunut fraasi: viholliseni ystävä on viholliseni”.

Komsomolskaja Pravdan otsikon mukaan Suomesta tulee Yhdysvaltain etuvartioasema Venäjän rajalla ja Kommersantin mukaan Suomi vetäytyy Yhdysvaltain suuntaan.

Novoje Vremjan otsikossa todetaan Neutraliteetin loppu: Suomi valmistautuu allekirjoittamaan sotilaallisen sopimuksen Yhdysvaltain kanssa.

Duuman ylähuoneen jäsen Vladimir Dzhabarov toteaa IS:n mukaan Kommersantissa, että ”Suomea painostetaan, mutta ei ole nähtävissä merkkejä siitä, että Suomi olisi loikkimassa Natoon seitsemän mailin askeleilla”. Lehdessä myös Venäjän pääesikunnan lähde toteaa, että Suomen halu USA_yhteistyöhön on ollut tiedossa eikä se muodosta uusia uhkia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)