DRL on uusi mahtava urheilulaji - näyttävää kilpalentoa 130 km/h

Lennokkikisoja on alettu käydä omassa kansainvälisessä liigassa.

  • Lennokkien nopeus- ja taitokisoista tehdään uutta urheilulajia.

Lennokit tai nelikopterit tai dronet ovat saaneet oman kilpailuliigan. Siitä pyritään kehittämään uusi suosittu penkkiurheilu, eikä ainakaan vauhdikasta hienoa katsottavaa puutu.

Vuosituhannen uudesta urheilulajista kertova Fortune luonnehtii, että DRL-kisat yhdistävät virtuaalitodellisuuden, lennokit ja videopelit.

Drone Racing Leaguen ensimmäinen kausi on jo käynnissä. Siihen kuuluu kuusi kilpailua. Oheisella videolla nähdään maisemia yhtenä areenana olleesta Miamin Sunlife-stadionista.

Jokaiseen kisaan pääsee 12 lentäjää mistä tahansa maapallolta. DRL pyrkii luomaan bisnestä filmaamalla kisat ja myymällä videot netissä. Tulossa on myös 360 asteen näkymiä.

Lentäjät ohjaavat lennokkeja eri kisoissa useassa lähdössä, jotka ovat vain muutaman minuutin pituisia. Radoilla lennetään parhaimmillaan 130 kilometrin tuntivauhdilla.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.