Verkkouutiset

Maailmanpankin pääjohtajan kasvoille kakun iskenyt on nyt vihreiden hallituksessa

Markus Drakella on pitkä puolueura.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreitä johtavaan puoluehallitukseen valittiin viime viikonvaihteen puoluekokouksessa varsinaiseksi jäseneksi Helsinkiä edustava Markus Drake, 41. Hän toimi puoluekokouksessa myös häirintäyhdyshenkilönä.

Markus Drake tunnetaan julkisuudessa kahdesta huomiota saaneesta tapauksesta.

Drake löi 2001 tiedotustilaisuudessa Helsingissä kakun Maailmanpankin silloisen pääjohtajan James Wolfensohnin kasvoille. Vuonna 2003 eduskuntavaalien kampanjoinnissa Drake poltti kannabista vihreiden vaalimökillä.

Markus Drake toimi vihreiden nuorten ja opiskelijoiden puheenjohtajana 2001-03 ja Euroopan vihreiden nuorten pääsihteerinä 2010-11.

Eduskuntavaaleissa 2015 hän sai Uudenmaan vihreiden ehdokkaana 449 ääntä. Kotisivuillaan hän mainosti itseään tekstillä ”jos mielestäsi politiikassa tarvitaan uskottava tyyppi joka ei pelännyt iskeä kermakakun Maailmanpankin johtajan kasvoille, niin saattaa olla, että olen etsimäsi ihminen”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)