Verkkouutiset

Lasse Lehtinen: Che Guevara oli väkivallasta nauttinut joukkomurhaaja

Ex-mepin mukaan Kuubassa toimi Fidel Castroakin pahempi psykopaatti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kirjailija ja entinen EU-parlamentin jäsen Lasse Lehtinen (sd.) kirjoittaa Ilta-Sanomissa Kuubasta ja Fidel Castrosta otsikolla Tyranni on kuollut.

Hän kertoo matkustaneensa Floridan Miamissa Fidel Castron kuoleman jälkeen, jolloin ”Little Havanan kaupunginosassa juhlittiin meluisasti. Kauan kaivattu päivä oli koittanut” kommunistisen diktaattorin kuoltua.

– Maailman tunnetuin t-paitojen tunnuskuva esittää väkivallasta nauttivaa joukkomurhaajaa. Kuinka moni rock-sukupolven edustaja tai homo onkaan kantanut ikonista kuvaa paidassaan tietämättä, että Che Guevara inhosi rockia kapitalistisena rappiomusiikkina ja heitätti homot vankilaan?, Lasse Lehtinen kysyy Castron vallankumoustoverista.

– Che oli Fideliäkin pahempi psykopaatti. Jo sissinä vuorilla hän haki omista joukoista ”pettureita” ja tappoi tai tapatti heidät. Che ideoi Kuuban trooppiset vastineet gulageille, vankileirien saaristolle.

– Chen muisto on kuubalaisille samalla tavalla kallis kuin romanialaisille Nicolae Ceausescu tai saksalaisille Erich Honecker. Little Havanan ilo kuulosti aidolta ja perustellulta, Lehtinen toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)