Verkkouutiset

Savon Sanomat: Britannian-matkojen suosio ampaisi nousuun

Lontoon- ja Britannian-matkojen suosio kääntyi nousuun lauantaina, kertoo Savon Sanomat.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Iso-Britannian punnan kurssin lasku viikonlopun aikana ja tieto maan EU-eroaikeista ovat lisänneet suomalaisten kiinnostusta Britannian-matkoihin, kertoo Tjäreborgin markkinointipäällikkö Anu Koskinen.

Koskinen arvioi, että kiinnostuksen on herättänyt punnan kurssin aleneminen. Punta ei ole ollut näin heikko sitten 1980-luvun.

Tjäreborgilta varattavien Lontoon- ja Iso-Britannian-matkojen suosio kääntyi nousuun lauantaina, ja sama kehitys jatkui edelleen alkuviikosta. Ostajia kiinnostavat etenkin viikonloppumatkat.

– Uskoisin, että kulttuurinjanoiset ihmiset haluavat matkustaa Lontooseen. Totta kai moni ajattelee myös shoppailumatkoja tai syyslomia, sanoo Koskinen.

Hän arvelee, että Brexitin lisäksi myös jalkapallon EM-kilpailut ovat voineet lisätä ihmisten Britannia-kiinnostusta. Joka tapauksessa kysyntäpiikki on hänen mukaansa selkeä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)