Verkkouutiset

Ben Zyskowicz tiukkana alkoholilaista: Yhteistyö edellyttää, että sovitusta pidetään kiinni

Kansanedustajan mukaan nyt ei ole kyse kompromissin hakemisesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Ben Zyskowicz ottaa Verkkouutisten BenTV:ssa kantaa keskustan toimintaan alkoholilain uudistamisessa.

– Tänään keskiviikkona täällä eduskunnassa on kiistelty alkoholilakiuudistuksesta. Media kertoo, että hallituspuolueet, ennen kaikkea keskusta toisella puolella sekä kokoomus ja perussuomalaiset toisella puolella, hakevat kompromissia alkoholilakiesitykseen, Ben Zyskowicz kuvailee.

Zyskowicz kuitenkin toteaa, ettei kokoomuksen näkökulmasta ole kyse tästä.

– Nimittäin: yli vuosi sitten hallituspuolueet täällä eduskunnassa neuvottelivat, eduskuntaryhmien kesken, ja silloin – yli vuosi sitten – löysimme kompromissin näiden kolmen hallituspuolueen kesken siitä, miten alkoholilakia pitää uudistaa.

Sen jälkeen hänen mukaansa kaikissa kolmessa eduskuntaryhmässä tuo kompromissi hyväksyttiin. Keskusta tosin äänesti, mutta kuitenkin enemmistöllään hyväksyi.

– Näin ollen, kokoomuksen näkökulmasta näinä päivinä ei neuvotella kompromissista, vaan neuvotellaan tai itse asiassa keskustellaan siitä, että pidetäänkö kiinni siitä, mistä on kerran jo vuosi sitten sovittu. Tästä on kyse, Zyskowicz sanoo.

– Eli. Meidän keskinäinen yhteistyömme, meidän keskinäinen luottamuksemme edellyttää sitä, että se mikä on yhdessä sovittu, siitä pidetään kiinni ja siltä pohjalta asiaa viedään eteenpäin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)