Verkkouutiset

Paavo Arhinmäki: Miten niin hallitus ei saa mitään aikaan – kolmas A lähti kolmessa kuukaudessa

Vasemmistoliiton puheenjohtaja syyttää reilut kolme kuukautta istunutta hallitusta Suomen luottoluokituksen putoamisesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki twiittasi lauantaina kommenttinsa Standard & Poorsin laskemasta Suomen luottoluokituksesta.

Pääministeri @alexstubb’n hallituksella meni reilut kolme kuukautta pudottaa pois kolmas A. Miten niin hallitus ei saa mitään aikaan? #hymiö, Paavo Arhinmäen twiitti kuului.

Vasemmistoliitto poistui edeltäneestä hallituksesta keväällä.

Lahdessa lauantaina puhuneen Arhinmäen mukaan ”luottoluokituksen lasku ei ole kuitenkaan todellisuudessa kovin dramaattinen asia. Esimerkiksi velankorot tuskin lähtevät nopeasti nousemaan. Enemmän kysymys on kolahduksesta (Alexander) Stubbin ja muun kovaa leikkauspolitiikkaa Euroopassa vaatineen suomalaisen oikeiston imagolle”.

Paavo Arhinmäen mielestä on ”löydettävä keinoja, joilla talous saadaan kasvu-uralle. Hallituksen leikkauspolitiikka pikemminkin näivettää taloutta”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)