Verkkouutiset

Anneli Jäätteenmäki: Kansanäänestys Suomen EU-jäsenyydestä johtaisi epävakauteen

Anneli Jäätteenmäen mielestä Britannian kansanäänestyksen tulos ei anna syytä kansanäänestyksen järjestämiselle Suomessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Euroopan parlamentin varapuhemies Anneli Jäätteenmäki (kesk.) ei kannata kansanäänestyksen järjestämistä Suomen EU-jäsenyydestä.

– En kannata Suomen eroa Euroopan unionista tai kansanäänestyksen järjestämistä Suomen EU-jäsenyydestä. Suomen ja EU:n on nyt keskityttävä työllisyyden parantamiseen, veroparatiisien kitkemiseen sekä maahanmuuton ja ulkorajojen hallintaan, Jäätteenmäki toteaa blogissaan.

Jäätteenmäki uskoo, että kansanäänestyksen järjestäminen johtaisi yhteiskunnalliseen epävakauteen. Hänen mielestään Britannian kansanäänestyksen tulos ei anna syytä kansanäänestyksen järjestämiselle Suomessa.

– Kansanäänestykseen ei voida lähteä ilman selvää tarvetta ja suunnitelmaa. Itsenäisen Suomen ei tarvitse kulkea Ison-Britannian perässä. Suomen ja suomalaisten kannalta on tärkeää, että EU uudistuu ja saa takaisin menettämäänsä luottamusta, Jäätteenmäki painottaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)