Verkkouutiset

Alma-kysely: Kansa uskoo hallituksen toimintakyvyn heikkenevän, jos Jussi Halla-aho valitaan

Yli kolmannes vastaajista olettaa, ettei valinnalla ole hallituksen toimintaan olennaisia vaikutuksia, kertoo Aamulehti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yli puolet Alma Median kyselyyn kantaa ottaneista katsoo hallituksen toimintakyvyn heikentyvän tai hallituksen jopa kaatuvan, jos europarlamentaarikko Jussi Halla-aho valitaan perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Uusi puheenjohtaja valitaan lauantaina Jyväskylän puoluekokouksessa.

”Mitä uskot tapahtuvan, jos Jussi Halla-aho valitaan?” -kysymykseen kantaa ottaneista 15 prosenttia arvioi hallituksen kaatuvan ja 42 prosenttia sen toimintakyvyn heikkenevän valinnan myötä.

Viidennes haastatelluista ei halunnut ottaa kantaa asiaan.

Yli kolmannes vastaajista oletti, ettei valinnalla ole hallituksen toimintaan olennaisia vaikutuksia. Kuusi prosenttia arvioi hallituksen toimintakyvyn paranevan, jos Halla-aho valitaan.

Tietoykkönen Oy haastatteli aluebarometria varten 23.5.–2.6.2017 yhteensä 3 600 manner-Suomen eduskuntavaalipiireissä asuvaa 18 vuotta täyttänyttä henkilöä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)