Yle: SPR:ssa kehitettiin turvapaikanhakijoiden äitiyspakkaus

Turvapaikanhakijoiden vauvat saavat lahjoitustavaroista kootun paketin.

  • LKS 20150224 Uusi äitiyspakkaus ja sen tuotteet esiteltiin 24. helmikuuta 2015. Pakkauksen tuotevalikoima on melko sama kuin aikaisemminkin, mutta tekstiilien kuosit ovat uusia.... The new maternity package containing children's clothes and other necessary items, such as bedding, cloth nappies, gauze towels and child-care products was introduced on Tuesday Feb. 24th, 2015. Finnish baby box is given to all expectant mothers in Finland. STR / LEHTIKUVA Roni Rekomaa

    Suomalainen äitiyspakkaus tulee nykyisin tämän näköisenä,

    ()

Yle Uutiset kertoo SPR:n työntekijän Turussa saamasta ideasta "ilahduttaa turvapaikanhakijoita ja auttaa uusia vanhempia parempaan alkuun vastasyntyneen kanssa".

Hänen kasaamassaan turvapaikanhakijan äitiyspakkauksessa on lahjoituksena saatuja makuupusseja, pyyhkeitä, peittoja ja vaatteita. Äidille ja vauvalle on vaatteita noin viikoksi kerrallaan.

Paketteja on tehty kymmenkunta ja niitä on tarkoitus toimittaa mahdollisimman monelle uudelle vanhemmalle.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.