Verkkouutiset

Afgaanijärjestöltä surunvalittelu suomalaisnaisten surmasta

Suomen Afgaanijärjestö on jättänyt surunvalittelunsa kahden surmatun avustustyöntekijän kohtalosta. Järjestö tuomitsee teon ja toivoo, että tekijät saadaan kiinni.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen Afgaanijärjestö on jättänyt sisäministeri Päivi Räsäselle surunvalittelunsa kahden suomalaisen avustustyöntekijän surmasta Afganistanissa.

Järjestön mukaan Suomen afgaanit ovat uutisesta hyvin surullisia ja ottavat osaa yhteiseen suruun.

”Terrori-iskussa surmatut suomalaiset avustustyöntekijät auttoivat Afganistanissa köyhiä ihmisiä, naisia, lapsia, vammaisia ja edistivät sosiaali- ja terveystyötä, joka on hyvin arvokasta työtä. He antoivat aikaansa ja elämänsä humanitaariseen ja hyväntekeväisyyteen. Me kaikki muistamme heidät ikuisesti rohkeina ja omistautuneina ihmisinä. Kiitämme sydämellisesti heitä arvokkaista töistä”, tiedotteessa kerrotaan.

”Tuomitsemme jyrkästi tämän terrori-iskun ja vaadimme Afganistanin viranomaisia tutkimaan asian ja tekemään kaikkensa, jotta tekijät saataisiin kiinni.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)