Touko Aallolla on Jussi Halla-ahon entinen puhelinnumero - "aika paljon palautetta"

Suomen uusin puoluejohtaja peri 2015 eduskuntaan päästyään toisen uuden puoluejohtajan puhelinnumeron.

  • LKS 20140821 Perussuomalaisten europarlamentaarikot Sampo Terho (vas) ja Jussi Halla-aho tarkastelivat Halla-ahon puhelinta puolueen 'työmiehen tuumaustunnilla' Helsingissä torstaina 21. elokuuta 2014, taustalla perussuomalaisten Matti Putkonen.. LEHTIKUVA / TIMO JAAKONAHO

    Silloiset mepit Sampo Terho (vas.) ja Jussi Halla-aho ja matkapuhelin 2014..

    ()

Vihreiden uuden puheenjohtajan Touko Aallon eduskuntapuhelinnumero on perussuomalaisten uuden puheenjohtajan Jussi Halla-ahon entinen eduskuntapuhelinnumero.

Omituisesta yhteensattumasta kertoo Jussi Halla-aho Facebookissa.

– Mitä Aaltoa tunnen, hän on sympaattinen ja fiksu mies. Pyöräilyn ja muutaman muun asian ohella meitä yhdistää sekin, että Aalto peri minulla olleen eduskuntapuhelinnumeron ja saa sen vuoksi aika paljon minulle tarkoitettua palautetta, Jussi Halla-aho kirjoittaa.

Toinenkin erikoinen sattuma perussuomalaisten ja vihreiden välillä on. Vihreiden puheenjohtajakilvan kakkonen Emma Kari ja Jussi Halla-aho istuvat Helsingin kaupunginvaltuustossa vierekkäin samassa pulpetissa.

– Vuodesta 2019 alkaen kahden suurimman puolueen johto olisi istunut Helsingin kaupunginvaltuustossa samassa pulpetissa. Mikäs siinä olisi ollut neuvotellessa, Halla-aho toteaa.

Jussi Halla-aho onnittelee vihreitä sarkastisesti siitä, että "nämä selviytyivät (puheenjohtaja)kampanjasta ja vaalista yhtenäisinä".

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.