Verkkouutiset

Touko Aalto ja vaihtunut alkoholikanta: Kokoomus trollaa minua

Vihreiden puheenjohtajan mukaan häntä "trollataan" alkoholilain kokonaisuudistuksesta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto twiittasi tiistaiaamuna poliittisesta tilanteesta.

– Hallitus on ilmiriidassa keskenään ja #sote uhkaa kaatua, mitä tekee @kokoomus : trollaa ministerit etunenässä alkoholista #alkoholilaki, Touko Aalto kirjoitti.

Twitterissä on tulkittu, että Aalto viittaa hänen muuttuneesta alkoholikannastaan kertoneeseen twiittiin. Sen twiittasi eteenpäin muun muassa opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.).

Twiitissä siteerattiin Touko Aallon kaksi vuotta sitten vaalikoneessa ottamaa kantaa, jonka mukaan viinit pitää tuoda maitokauppaan. Rinnalla esiteltiin hänen nykyistä kantaansa: Aalto vastustaa kaupassa myytävän juoman alkoholiprosentin nostoa 5,5:een.

– Onko @kokoomus koskaan kuullut sellaisesta, että joku saattaa olla itse tavoitteesta samaa mieltä, mutta keinot voivat poiketa?, Touko Aalto kysyi twitterissä asiasta.

Uudessa twiittiketjussa Aaltoa on pyydetty täsmentämään, kuka trollaa ja missä.

– Siis ei saisi kysyä miksi vaalikoneissa olit eri mieltä kuin nyt kansanedustajana?, kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen kysyy.

– Mutta hei, onhan sulla ollut myös Che-paita päällä teininä 15 v. sitten. Tämän perusteella kokkarit voivat trollollollaa koko pj-kautesi, vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki twiittaa Touko Aallolle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)