Verkkouutiset

Paavo Väyrynen: Kansalaispuolue aloittaa varmuuden vuoksi valmistautumisen eduskuntavaaleihin

Paavo Väyrysen mukaan saatamme olla ajautumassa ennenaikaisiin eduskuntavaaleihin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansalaispuolueen puheenjohtaja, europarlamentaarikko Paavo Väyrynen kertoo Puheenvuoron blogissaan Kansalaispuolueen aloittavan valmistautumisen eduskuntavaaleihin.

– Perussuomalaisten puoluekokouksen päätökset synnyttävät ammottavan aukon Suomen poliittiseen elämään. Maaseutua puolustava ja köyhän asiaa ajava vennamolaisuus jää kodittomaksi, vaikka sitä globalisaation ja ylikansallisen yhdentymisen synnyttämien vaikeuksien keskellä erityisesti tarvittaisiin, Väyrynen kirjoittaa.

– Puheenjohtaja Jussi Halla-aho haluaa Perussuomalaisten jatkavan hallituksessa, mutta vaatii, että myös heille tärkeät hallitusohjelman kirjaukset toteutetaan. Jos näin toimitaan, hallitus joutuu muun muassa torjumaan komission tuoreet ehdotukset euroalueen kehittämiseksi.

Kansalaispuolue aloittaa varmuuden vuoksi eduskuntavaaleihin valmistautumisen välittömästi.

– Jos nykyinen hallitus hajoaa, toimintakykyisen ministeristön muodostaminen voi käydä mahdottomaksi. Saatamme olla ajautumassa ennenaikaisiin eduskuntavaaleihin.

– Tässä olisi monia hyviä puolia. Yksi niistä olisi se, että epäonnistunut sote-uudistus lykkääntyisi ja se saataisiin vielä uuteen valmisteluun.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)