Verkkouutiset

Ksml: Ulkomaalainen saa tiskille maksettavaa bensaa vain passia vastaan

Jokainen varastettu polttoainelitra tulee yritykselle kalliiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Osuuskauppa Keskimaan kaikilla huoltoasemilla on alkuvuodesta lähtien ollut käytäntö, jonka mukaan ulkomaalaisessa rekisterissä olevien autojen kuljettajia pyydetään tuomaan passi tai vastaava dokumentti kassalle ennen polttoaineen nostoa.

Ohjeistus koskee ainoastaan palvelutiskille maksettavia ostoksia. Käteisellä ja kortilla polttoainetta voi ostaa normaalisti.

– Meillä ei oikeastaan ole mahdollisuuksia selvittää ulkomaan rekisterissä olevan auton omistajan tietoja. Eli jos jotain epäselvyyksiä esiintyy, emme voi palata asiaan jälkikäteen. Tämän takia olemme päätyneet tähän ratkaisuun, sanoo Osuuskauppa Keskimaan toimialajohtaja Heikki Tervanen Keskisuomalaiselle.

Keskimaan huoltoasemilla varkaudet ovat viikoittaisia. Jokainen varastettu polttoainelitra tulee yritykselle kalliiksi.

Jos tankkauksen voisi hoitaa ainoastaan maksamalla ostoksensa etukäteen, ongelma poistuisi. Asiakaspalvelusta halutaan kuitenkin pitää kiinni.

– Sisällä maksaminen on vähenemään päin. Silti osa asiakkaista haluaa asioida tiskillä, ja me haluamme heille tämän palvelun tarjota, Tervanen sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)