Verkkouutiset

HU: Turvasumuttimia myyty merkittävästi aiempaa enemmän

Tavallisten kansalaisten kerrotaan ostaneen tänä syksynä tavallista enemmän turvasumuttimia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomalaiset ovat ostaneet tänä syksynä huomattavasti aiempaa enemmän turvasumuttimia. Tavallisille kansalaisille myytävä turvasumutin ei vaadi erillistä ostolupaa.

– Voi sanoa, että kysyntä on suorastaan räjähtänyt syys-lokakuusta alkaen, sanoo Helsingin Uutisten haastattelema Turvakerroin Oy:n yrittäjä Tomi Vírén.

Turvatuotteita valmistava yritys myy päivittäin 1 000–1 500 sumutinta jälleenmyyjille ja kuluttajille.

– Näitä ostavat tavalliset ihmiset, jotka ovat huolissaan turvallisuudestaan työmatkoilla tai lenkkipolulla. Suurin kohderyhmä ovat naiset.

Ammattikäyttöön menevissä tuotteissa vastaavanlaista kysynnänlisäystä ei ole tapahtunut.

Myös netissä turvatuotteita myyvän Finsecin mukaan sumutemyynti on lisääntynyt merkittävästi kolmen viime kuukauden aikana.

Sumutteet sokaisevat uhkaajan hetkellisesti, värjäävät ja päästävät usein myös kovan hälytysäänen. Ne voivat antaa uhrille tilaisuuden paeta.

– Sumutetta pitää osata myös käyttää. Jos sumutin tuo turvallisuudentunnetta ja sitä kautta itsevarmuutta tilanteeseen, se on hyvä. Yhtä hyvä väline voi olla myös hiusspray tai avainnippu, sanoo itsepuolustusta naisille opettava Sami Sallinen Sabaki Defencestä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)