Verkkouutiset

”Eurooppalainen valtamedia antaa aina vääristyneen kuvan amerikkalaisten mielipiteestä”

Perussuomalaisten kansanedustaja toivoo blogissaan pääsevänsä tekemään yhteistyötä USA:n uuden hallinnon kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

George W. Bush on aina ollut Yhdysvalloissa arvostetumpi kuin Euroopassa. Siksi hänet valittiin kahdelle kaudelle. Amerikkalaiseen liberaalimediaan keskittynyt eurooppalainen valtamedia antaa aina vääristyneen kuvan amerikkalaisten mielipiteestä, Simon Elo kirjoittaa Uuden Suomen Puheenvuoro-blogissaan.

Elon mukaan ”valtamedian” analyysi Yhdysvaltain presidentistä on nyt sama kuin viisitoista vuotta sitten: tyhmä mies ja tyhmät äänestäjät.

– Voi olla varma, että uusia trumpeja leviää kuin kulovalkea maasta toiseen, jos media ja kilpailevat poliitikot eivät tämän parempaan pysty.

Kansanedustaja otti kantaa myös entisen pääministeri Esko Ahon taannoiseen lausuntoon, jonka mukaan amerikkalaisten kahtiajako voi näkyä Donald Trumpin kaudella negatiivisesti.

– Ei kahtiajakautumisessa ole mitään uutta, vaan se näkyi ikävästi Obaman kaudella. Trump sanoi virkaanastujaispuheessaan että puolueella ei ole väliä ja väristä riippumatta jokainen amerikkalainen vuotaa samaa punaista verta. Sovintoa ja yhtenäisyyttä korostavaa puhetta.

Elo toivoo pääsevänsä pian vierailulle Yhdysvaltoihin.

– Perussuomalaisilla on viralliset yhteydet republikaanipuolueeseen. Kansallinen etumme on hyödyntää tätä molemminpuolista kunnioitusta ja jaettua arvomaailmaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)