Verkkouutiset

SS: Scorpionsin raideri yllätti järjestäjät -liput kustannuksiin nähden liian halvat

Silloin tällöin ihmetellään esiintyjien raideri- eli vaatimuslistoja tapahtumien järjestäjille. Ensi viikonloppuna Rockcockissa Kuopiossa esiintyvä The Scorpions yllätti järjestäjät 38-sivuisella raiderilla, kertoo Savon Sanomat.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhtye vaatii muun muassa oman posliinivessan rakentamista yhtyeen jokaiselle jäsenelle. Jokaisella jäsenellä tulee olla käytössään oma Mersu omalla kuljettajalla, ja kuljettajien täytyy olla pukeutuneena samanlaisiin asuihin. Yhtye vaati myös Rockcockin tuottaja Allu Koskisen mukaan ”järkyttävän ison” esiintymislavan rakentamista. Uusi lava on festivaalilla isoin koskaan nähty, 20 kertaa 14 metriä. Kaikkia vaatimuksia Koskinen ei suostu edes paljastamaan.

Allu Koskisen mukaan raiderin kokonaiskustannukset nousevat kymmeniin tuhansiin euroihin, kun yleensä liikutaan korkeintaan muutamissa tuhansissa euroissa. Lisäksi järjestäjä oli ehtinyt jo julkaista lippujen hinnat, ennen kuin raiderilista tuli järjestäjän tietoon.

– Paine lippumaksujen nostamiseen oli kova. Emme kuitenkaan halunneet muuttaa ilmoitettuja lippuhintoja, Koskinen toteaa.

The Scorpions esiintyy myös Lahden yöt -tapahtumassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)