Verkkouutiset

PS:n Sampo Terho: Suomen maahanmuuttopolitiikka on tehokkaampaa ja järkevämpää kuin koskaan

Perussuomalaisten kädenjälki näkyy Sampo Terhon mukaan maahanmuuttopolitiikassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho kirjoittaa blogissa olevansa tyytyväinen Suomen turvapaikkapolitiikan kehitykseen. Perussuomalaisia on hänen mukaansa kuultu kymmenissä uudistuksissa.

– Turvapaikkapolitiikkaa on vaatimuksestamme kiristetty useilla kymmenillä toimenpiteillä, erityisesti hallituksen turvapaikkapoliittisen toimenpideohjelman kautta.

Terho kertoo, että Suomen vetovoimatekijöitä on tietoisesti karsittu, jotta Suomesta ei lähdettäisi hakemaan turvapaikkaa tarpeettomasti.

– Saksasta meriteitse tulleiden turvapaikanhakijoiden määrät romahtivat, kun Sallan ja Raja-Joosepin rajanylityspaikoilla liikennettä rajoitettiin Suomen, Venäjän ja Valko-Venäjän kansalaisiin huhtikuusta lokakuuhun 2016, mikä normalisoi tilanteen Venäjän rajalla.

Terhon mukaan myös turvapaikkaprosesseja on tehostettu ja kielteisten päätösten määrä on kasvanut. Tätä Terho ja perussuomalaiset pitävät turvapaikkapolitiikan oikeana suuntana.

Sampo Terho iloitsee myös siitä, että päätösten toimeenpano ja palautusmenettelyt ovat tehostuneet merkittävästi.

– Kielteisen päätöksen saaneiden yhteispalautusoperaatioiden lisäämiseksi tehdään aktiivista yhteistyötä muiden EU-maiden kanssa, Terho mainitsee ja kertoo, ettei uudistuksia oltaisi saatu aikaan ilman perussuomalaisia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)