Verkkouutiset

Ei hellettä vieläkään, lähipäivinä pilviä koko maassa

Sää ei näyttäisi olevan viikonlopun aikana kääntymässä merkittävästi kesäisemmäksi, kertoo Ilmatieteen laitoksen sääennuste.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Etelä-Suomessa on luvassa vaihtelevaa pilvisyyttä ja poutaa. Lämpötila pysyttelee lauantaipäivänä kymmenen ja kahdenkymmenen asteen välillä koko maassa maan pohjoisosaa lukuun ottamatta.

Sunnuntaina Oulun eteläpuolella on pääosin puolipilvistä ja lämpötila kohoaa etelärannikolla jopa kahteenkymmeneen asteeseen. Keski-Suomessa ja länsirannikolla on luvassa muutaman asteen viileämpää.

Lapissa ja Kainuussa on luvassa koko viikonlopuksi pilvistä ja paikoin sateista lämpötilan ollessa kymmenen asteen tienoilla.

Maanantaina suurimpaan osaan maata on luvassa puolipilvistä, poikkeuksena Kainuu ja Pohjois-Lappi, joissa ennustetaan pilvistä säätä sateen ohella. Lämpötila on koko maassa kymmenen ja kahdenkymmenen asteen välillä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)