Verkkouutiset

Wille Rydman: Vuoden 2015 hallitsemattomien kansainvaellusten ei haluta enää toistuvan

Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman toteaa blogissaan, ettei vuoden 2015 "hallitsemattomien kansainvaellusten" haluta enää toistuvan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Hänen mukaansa maahanmuuttopolitiikan järkeistämisessä on päästy eteenpäin.

– Epäterveitä vetotekijöitä on karsittu muun muassa tiukentamalla maahanmuuttoviraston käytäntöjä, kiristämällä perheenyhdistämisen ehtoja ja poistamalla lainsäädännöstämme ns. humanitaarisen suojelun kategoria. Kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden palautusta on tehostettu ja kymmeniä tyhjentyneitä vastaanottokeskuksia on päästy sulkemaan, Wille Rydman kirjoittaa.

Myös Euroopan unionin turvapaikkapolitiikan suunta on hänen mukaansa oikea. Laitonta maahantuloa torjutaan muun muassa Dublin-periaatetta vahvistamalla.

– Sopimus Turkin kanssa on käytännössä pysäyttänyt Kreikan kautta kulkeneet kansainvaellukset – toistaiseksi. Tekemistä riittää silti tulevillekin vuosille vaikka kuinka, Rydman toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)