Verkkouutiset

KSML: Puolustusvoimien työntekijät voivat taas käyttää Ilmavoimien ilmaislentoja

Puolustusvoimien työntekijät ja heidän läheisensä voivat varata paikkoja lennoille, jotka liittyvät Ilmavoimien varsinaiseen toimintaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Puolustusvoimien työntekijät ja heidän läheisensä voivat pian taas käyttää Ilmavoimien lentoja vapaa-ajan matkustamiseen, kertoo Keskisuomalainen.

Ilmavoimat pani matkustusmahdollisuuden jäihin vuonna 2014, kun verottaja teki ennakkopäätöksen, jonka mukaan vapaa-ajan matkustus Ilmavoimien kuljetus- ja yhteyskoneilla olisi veronalaista tuloa.

Ilmavoimat valitti päätöksestä ensin Helsingin hallinto-oikeuteen ja myöhemmin korkeimpaan hallinto-oikeuteen (KHO).

Korkein hallinto-oikeus kumosi keskiviikkona Verohallinnon ratkaisun ja linjasi, ettei Puolustusvoimien antamaa lentomatkustusetua työntekijälle tai tämän läheiselle voida pitää tuloverolaissa tarkoitettuna veronalaisena tulona ja ennakkoperintälain tarkoittamana palkkana, josta pitäisi toimittaa ennakonpidätys.

Ilmavoimat ei tulevaisuudessakaan järjestä vapaa-ajan matkoille erillisiä lentoja, vaan työntekijät ja heidän läheisensä voivat varata paikkoja lennoille, jotka liittyvät Ilmavoimien varsinaiseen toimintaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)