Onko tässä Suomen surkein murtomies? – poliisi poimi nukahtaneen voron kerrostalon rapusta

Poliisi otti kiinni väsyneen murtovarkaan Tampereella.

  • LKS 20160126 - Poliisi ja poliisiauto International School of Helsinki -koulun edessä Helsingissä 26. tammikuuta 2016. Koulu evakuoitiin oppilaista koululle tulleen uhkaussoiton takia. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

    Tampereen poliisi otti kiinni sammuneen murtovarkaan.

    ()

Poliisi sai maanantaina iltapäivällä ilmoituksen, että Tampereen Lepolantiellä sijaitsevan kerrostalon ullakolla oleviin varastokoppeihin on murtauduttu.

Varastokoppien ovia oli murrettu auki ja niistä oli anastettu omaisuutta. Lisäksi ullakkokerroksessa sijaitsevaan asuntoon oli yritetty murtautua, selviää poliisin tiedotteesta.

Kello 19.05 poliisi sai ilmoituksen, että Nuolialantiellä on myös murtauduttu varastokoppiin ja omaisuutta anastettu.

Myöhemmin partio tapasi Nuolialantiellä toisen talon rappukäytävässä nukkuvan päihtyneen henkilön, jolla oli hallussa muovikasseja. Kasseissa oli varastokopeista anastetuksi epäiltyä omaisuutta.

Poliisin mukaan mies otettiin kiinni ja tuotiin putkaan.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.