Verkkouutiset

PS-nuoret nostaisi puolustusmäärärahoja 50 prosentilla

Perussuomalaisten Nuorten mielestä Suomen puolustusmäärärahoja on korotettava 50 prosentilla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan tilanne todistaa, että aseellista voimankäyttöä tapahtuu nykypäivän Euroopassa suhteellisen lähellä Suomea. Näin ollen Suomen täytyy varautua aseellisen konfliktin mahdollisuuteen, Perussuomalaiset Nuoret sanoo.

– Viime vuosien kehitys on ollut erittäin huolestuttavaa. Jalkaväkimiinoista on luovuttu, kertausharjoitusten määrä on romahtanut, sodanajan miesvahvuutta pienennetty ja joukko-osastoja sekä varuskuntia on lakkautettu. Tämän kehityksen takia Suomen puolustuksen uskottavuus on vakavasti kyseenalaistettu, katsoo Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Simon Elo.

Perussuomalaiset Nuoret vaatii puolustuskyvyn turvaamista korottamalla porrastetusti puolustusmäärärahoja 50 prosentilla vuoteen 2020 mennessä, mikä tarkoittaa puolentoista miljardin euron korotusta.

Perussuomalaisten Nuorten mielestä rahoituksen täytyy olla vähintään kaksi prosenttia bruttokansantuotteesta, mikä ei ole korkea suhde verrattuna muihin Suomenlahden valtioihin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)