Verkkouutiset

Michelle Obama Donald Trumpille: Miksi sinulle on ok, että lapset syövät ——?

Michelle Obama puuttui lasten ylipaino-ongelmaan Yhdysvalloissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen Michelle Obama on ottanut kantaa presidentti Donald Trumpin päätökseen viivyttää ruoan laatua ja ohjeistuksia parantavaa lainsäädäntöä Yhdysvalloista. Kannanotto on Obaman ensimmäinen hänen miehensä kauden päättymisen jälkeen. Asiasta uutisoi The Guardian.

Ruokalainsäädäntöä ja lasten ylipaino-ongelmaan puuttumista voidaa pitää yhtenä Michelle Obaman henkilökohtaisista perinnöistä kaudeltaan Amerikan ensimmäisenä naisena. Michelle Obama kyseenalaistaa Trumpin motiivit romuttaa lapsille tarjottavan ruoan ja ruokatietoisuuden taso.

– Mikä häntä vaivaa? Miksi jollekulle on ok, että lapset syövät —— (crap)?

Obama puhui Washingtonissa järjestetyssä terveysseminaarissa. Hän ihmetteli erityisesti sitä, miksi ruoka ja lasten terveys ovat yhtäkkiä jollekin niin poliittinen ja ristiriitainen kysymys.

– Tässä kohtaa täytyy tarkastella motiiveja. Täytyy pysähtyä ja ajatella: Miksi joku ei halua lastemme syövän hyvää ruokaa ja voivan hyvin?

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)