Verkkouutiset

Ilmarisen tyhjiin kiinteistöihin vastaanottokeskuksia

Ilmarinen vuokraa Luona Oy:lle kaksi kiinteistöä, jotka toimivat turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksina.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Toinen tiloista sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, entisissä Sibelius-Akatemian tiloissa ja toinen Espoon Siikajärvellä.

‒ Olemme tyytyväisiä, että kiinteistöt vaikuttavat olevan muunnettavissa vastaanottokeskustoimintaan sopiviksi, sanoo Ilmarisen listaamattomista sijoituksista vastaava johtaja Esko Torsti.

Ilmarinen ja Luona Oy ovat sopineet, että Luona vastaa kokonaisuudessaan tilojen sopivuudesta, kehittämisestä ja kunnostamisesta vastaanottokeskustoiminnalle sopivaksi.

Ilmarinen on kartoittanut tyhjillään olevia kiinteistöjään sen jälkeen, kun Suomessa ilmeni tarve löytää pikaisesti tiloja turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksille.

‒ Koska pakolaistilanne Suomessa on poikkeuksellinen, pidämme erittäin tärkeänä selvittää koko kiinteistökantamme tilanteen. Jatkammekin kiinteistökantamme tarkempaa läpikäymistä ja tutkimme, onko joukossa muita sopivia tyhjillään olevia kohteita, Torsti sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)