Verkkouutiset

Amerikassa toimiva suomalaisfirma IL:lle: Suomalaisesta työstä maksetaan maailmalla moninkertaisesti

Reaktorin New Yorkin toimiston vetäjän Joonas Makkosen mukaan suomalaiset eivät ymmärrä, kuinka hyviä he ovat.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Reaktorin New Yorkin toimiston vetäjän Joonas Makkosen mukaan suomalaisten suurin ongelma on vaatimattomuus, kertoo Iltalehti.

Suomalainen laatu on Makkosen mukaan kysyttyä ja samasta työstä voidaan maailmalla maksaa moninkertaisesti. Hänen mukaansa esimerkiksi Yhdysvalloissa yrityksen laskutus voi olla kaksin- ja kolminkertainen siihen, mitä se olisi Suomessa.

Reaktor on toiminut Yhdysvalloissa nyt kahden vuoden ajan. Yrityksessä on otettu käyttöön niin sanottu suomalainen malli, jossa työpäivät kestävät kahdeksan tuntia ja kaikille työntekijöille tarjotaan vuosittain neljä viikkoa lomaa, jotka jokaisen täytyy myös pitää. Yhdysvalloissa työolot ovat usein Suomeen verrattuna huonot, eikä vapaita ja lomia juuri pidetä.

– Täällä ihmiset poltetaan loppuun ja otetaan uudet tilalle. Se on johtanut siihen, että ihmiset pelkäävät koko ajan, Makkonen selittää Iltalehdelle.

– Meidän tarina on se, että me olemme palkanneet parhaat. Meiltä löytyy maailman parhaat tekijät, eikä se ole valehtelua. Siksi saamme asioita valmiiksi nopeammin kuin muut.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)