Verkkouutiset

RKP:n Anna-Maja Henriksson: Timo Soinin hiljaisuus ruoskimisvideosta on surullista

Ruotsalaisen kansanpuolueen puheenjohtajan mukaan puoluejohtajat kantavat erityistä vastuuta yhteiskunnallisesta ilmapiiristä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– On surullista, että puoluejohto on valinnut olla hiljaa. Me kannamme kaikki vastuuta siitä, mihin suuntaan yhteiskunnallinen ilmapiiri maassamme kehittyy. Erityistä vastuuta kantavat poliittinen johto ja puolueiden puheenjohtajat, RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson sanoo.

Henriksson toteaa, etteivät perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini saati oikeusministeri Jari Lindström (ps.) ole kommentoineet puolueensa nuorisojärjestön Helsingin tuomiokirkon portailla kuvaamia videoita.

Videoklipeissä muun muassa Henrikssonia, Paavo Lipposta (sd.) ja Sanni Grahn-Laasosta (kok.) esittävät henkilöt heiluttavat piiskoja.

Pakolliseen kouluruotsiin liittyvä kampanja on herättänyt runsaasti huomiota muun muassa sosiaalisessa mediassa.

– Toivon, että nyt kun aloitamme juhlavuoden ja vietämme isänmaamme 100-vuotista itsenäisyyttä teemalla Yhdessä – Tillsammans, ymmärtäisimme, että meillä on paljon voitettavaa sellaisen ilmapiirin myötä, joka henkii kunnioitusta, huomaavaisuutta ja tulevaisuudenuskoa, Henriksson sanoo.

Lue myös: Ruotsissa kohutaan perussuomalaisnuorten ”väkivaltaisesta” videosta

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)