Verkkouutiset

Ammattiliitolta iso lahjoitus kauppatieteelliseen koulutukseen

Suomen Ekonomit toivoo lahjoituksen tukevan alan kansallista yhteistyötä ja koulutuksen jatkuvaa sisällöllistä kehittämistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomen Ekonomit on päättänyt lahjoittaa kauppatieteellistä koulutuksesta ja tutkimuksesta vastaaville yliopistoille 500 000 euroa. Summa jaetaan yliopistoille suhteutettuna suoritettujen kauppatieteen alan maisterintutkintojen määrään.

– Toivomme samalla antavamme esimerkin, joka kannustaa pitämään huolta tärkeimmästä pääomastamme, osaamisesta, sanoo Suomen Ekonomien puheenjohtaja Timo Saranpää tiedotteessa.

Saranpään mukaan kauppatieteellisen koulutuksen ja tutkimuksen laatu on liitolle keskeinen strateginen tavoite.

Käytännössä 500 000 euron lahjoitus merkitsee vähintään miljoonan euron lisärahaa kauppatieteisiin, sillä käynnissä on yliopistojen varainhankintakierros, minkä aikana annetuille yksityisille lahjoituksille tulee myös valtion vastinraha.

– Ekonomit toivoo, että lahjoitus tukee alan kansallista yhteistyötä ja kauppatieteellisen koulutuksen jatkuvaa sisällöllistä kehittämistä sekä vie eteenpäin opiskelijoiden joustavia opiskelumahdollisuuksia. Lahjoituksen myötä sitoudumme myös jatkamaan tiivistä yhteistyötä Suomen Kauppakorkeakoulut ABS ry:n kanssa, Suomen Ekonomien toiminnanjohtaja Hanna-Leena Hemming sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)